{ "title": "Ermeni Mezeleri", "image": "https://www.mezeler.gen.tr/images/Ermeni-Mezeleri-14.jpg", "date": "21.01.2024 11:36:28", "author": "Selen Karadeniz", "article": [ { "article": "Ermeni mezeleri, Ermeni mutfağının özelliklerini tam olarak yansıtmaktadır. Ermeni mutfağında en fazla kullanılan malzeme kuru soğandır. Soğanın girdiği her yemek, her meze daha lezzetli olur. Bu nedenle Ermeni mezelerini beğeneceğinizi tahmin ediyoruz. Soğanı pişirme yöntemleri de kendilerine özeldir. Yüksek ateşte soğanı pişirmiyorlar. Düşük ısıda soğan iyice karamelize olana kadar pişiyor. Bu nedenle kullandığınız kuru soğan miktarı da yarı yarıya azalır. Ama mezelerinize harika bir tat katar. Sizler için Ermeni mezeleri arasından bazı tarifler seçtik. Umarız beğenirsiniz.